Flyer-Ocobar-2020-achterkant-KL.jpg
img4974_171.jpg

Frank Lammers en Ricky Koole begonnen 25 jaar geleden aan een voorstelling. Ze hadden grootse plannen maar kwamen er niet uit.... en dus is de voorstelling er toen nooit gekomen.

Ze gingen hun eigen weg en nu is het tijd om de draad weer op te pakken. Waar staan ze nu, 25 jaar later? Zou het ze nu wel lukken? ‘Frank en Ricky hebben de blues’ is een openhartig, muzikaal programma waarin de balans wordt opgemaakt. Ze worden begeleid door de drie geweldige muzikanten van Ocobar tijdens deze onstuimige, vrolijke avond waarin de blues niet wordt geschuwd.

nog te zien van 8 januari t/m 8 februari 2020

sundays logo.png

Legendarische zondagmiddagconcerten in het geweldige Theater Walhalla.

Een reis langs roestige gitaarsnaren, diepe bassen en aanstekelijke grooves.

Via de country uit Nashville, langs de funk uit New Orleans, lonkend naar de blues uit Engeland of soms zelfs knipogend naar de oerhollandse smartlap.
Alles is mogelijk maar natuurlijk wel altijd met die eigentijdse, onmiskenbare Ocobar sound.

 

Er is muziek, er zijn beelden, verhalen en ieder keer een andere muzikale gast want niet iedere zondag is zomaar Ocobar’s Sundays!

de tour van 80.png

In het voorjaar 2020 wordt met een theatertournee in negen etappes een feestelijk eerbetoon gebracht aan hoofdrolspeler Joop Zoetemelk

De Tour van ’80

-een avond met Joop

In het voorjaar van 2020, veertig jaar na de overwinning op het geel door ‘onze’ Joop Zoetemelk, komt er een exclusieve wielertheatershow rondom Joops jubileum. De Tour van ’80 is een avond waarin de dramatiek van de Tour de France liederlijk zal weerklinken.

Namen en rugnummers? Wilfried de Jong, Mart Smeets, Eric Corton, Bert Wagendorp, JW Roy, Frank Lammers, Ocobar, Henk Lubberding, Leo van Vliet en Johan van der Velde. En uiteraard kopman Joop Zoetemelk zelve. In de snel schakelende regie van Antoine Uitdehaag passeert verder een peloton wereldberoemde wielervedetten in een waaier vol verbluffende wielercinema en demarrerende verrassingen.

© 2017 by OCOBAR