Ocobar _ Eric Clapton.jpg

GEANNULEERD

WONDERFUL TONIGHT

- Ocobar speelt Eric Clapton

In het programma Wonderful Tonight brengt Ocobar een ode aan het ruime oeuvre van Eric Clapton. In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen en gespeeld.

 

Van The Cream naar MTV unplugged. Clapton's mooiste songs zoals, Tears in Heaven, Layla, Crossroads blues, Lay down Sally, met de sound van Ocobar! Bekijk hier de datums en bestel kaarten.

VERWACHT

Fotostudio de Jong

- Wilfried de Jong & Ocobar

Wilfried de Jong neemt zijn grote liefde bij de hand. Fotografie. Hij maakte eerder een prachtige televisieserie onder de titel Fotostudio De Jong. Nu gaat hij met foto’s en muzikanten het theater in. En heel bijzonder: het publiek kan eigen foto’s aanleveren voor de avond.

 

Op het toneel staan camera’s op statieven, flitslampen en een ouderwets fotohokje. Op groot scherm verschijnen foto’s van beroemde fotografen uit binnen- en buitenland, nieuwsfoto’s en werk uit Wilfrieds privécollectie. Iedere foto krijgt een energiek bewerking, in de vorm van een song, een theatrale scène of een pakkend verhaal.   

In Fotostudio De Jong is ook plek ingeruimd voor fotoliefhebbers in de zaal. Iedereen maakt foto’s; soms serieus met een goed toestel, soms heel snel met een mobieltje. Wilfried nodigt het publiek uit die foto’s vlak voor aanvang of tijdens de voorstelling te versturen of af te geven. Hij zal ze live van commentaar en muziek voorzien. En voor wie wil, gaat Wilfried zelfs met de maker in gesprek. 

De muziek wordt gespeeld door Cok van Vuuren (gitaar), Bart Wijtman (bas, toetsen, loops) en Rob Wijtman (slagwerk). 

Regie: Antoine Uitdehaag